Jdi na obsah Jdi na menu
 


SBOROVÉ

 
Tadku, díky za Tvoji oddanost službě zvěstování evangelia. Inspiroval jsi mě ještě v době Tvé první etapy služby v Horní Suché. Jsem rád, že dnes mohu být Tvým kolegou a nést pochodeň Boží lásky (M. Kusznir)
 
Tadku díky Bohu za tebe i tvou rodinu. I díky tobě dnes znám Pana Ježíše a oddal jsem svůj život službě Jemu. Svou věrností jsi byl pro mě vždy velkou inspirací!
(M. Vaněk)
 
Miły Tadku, współpracować z Tobą to była dla mnie zawsze okazja by przyjąć coś nowego, miłego, inspirującego. Byłeś tym pastorem, który z Bożą pomocą posunąłeś nasz zbór na wyżyny, bliżej Pana. Serdecznie Ci dziękuje i cieszę się na dalsze spotkania, kiedy będziesz przekazywał swoje długoletnie doświadczenia następnym pokoleniom. Powodzenia! (T. Filipek)
 
Bracie Tadku, niech Pan Bóg Cię błogosławi w nowym etapie życia, bo w tej służbie, którą wykonujesz, nie ma emerytury (J. Marcol)
 
Milý Tadku, prošel si s námi cestu ze světa k Bohu a byl si s námi u všech našich klíčových životních krocích. Jsme za Tebe Bohu moc vděční a děkujeme za Tvé otcovské srdce otevřené pro hledající v tomto světě. Je nádherné, jak si Tě Pán používá pro své království. (Bélovi)
 
Bratře Tadku, formálně snad jakýsi důchod, ale jak Tě známe, tak budeš akční pořád. A otevřou se Ti možnosti pro věci, na které jsi dříve neměl čas. Kéž Ti Bůh dá na to všechno zdraví. (J. Jírová)
  • Velice jsem vdecna za Vasi sluzbu!!

Jsem velice vděčná za Vaši službu. (S. Boszczyková)

Tadku, děkujeme i my za tvou službu (E. Vacková)

Tadku ať tě Bůh nadále provází a velmi žehná Tobě i tvé rodince. Zůstaneš nám v srdci (V. Treterová)

Tadku, moc díky za vše! Moc si vážím Tvé oddanosti a lásky! (R. Hart)